قابلیت Accountself-destructs یا نابودی خود به خود در تلگرام را توضیح دهید؟

قابلیت Accountself-destructs یا نابودی خود به خود در تلگرام را توضیح دهید؟

این قابلیت برای امنیت بیشتر و پیشگیری از سوء استفاده های احتمالی مورد استفاده قرار می گیرد که امکان حذف اتوماتیک اکانت تلگرام را بعد از مدتی عدم استفاده فراهم می کند.
برای استفاده از این قابلیت لازم است مراحل زیر را دنبال کنید: 
ابتدا وارد تلگرام شده و از منوی سمت چپ بر روی گزینه‌ی Setting ضربه بزنید.

با ورود به بخش تنظیمات تلگرام گزینه‌ی Privacy and Security را لمس کنید.
در صفحه‌ی جدید که تنظیمات امنیتی و حریم‌خصوصی را در خود جای داده است به بخش Account self-destructs رفته و بر روی گزینه‌ی if you’re away for ضربه بزنید

در این بخش یکی از بازه‌های زمانی موجود را انتخاب کنید.

 در صورتی که در این مدت انتخاب شده اصلاً از تلگرام خود استفاده نکنید، تلگرام اکانت کاربری شما را به طور اتوماتیک حذف می‌کند.
 
 

کلمات کلیدی :

افزودن دیدگاه جدید