رفتن به محتوای اصلی
ثبت گزارش
ثبت گزارش

آموزش غیرفعال کردن قابلیت بکاپ گرفتن اتوماتیک iCloud آیفون

1398-06-10 09:58
تنظیم اندازه قلم

پ

2:32

آموزش غیرفعال کردن قابلیت بکاپ گرفتن اتوماتیک iCloud آیفون

در حالیکه اکثریت قریب به اتفاق کاربران به دلایل متعددی، هنوز از ویژگی iCloud استفاده نمی‌کنند، ممکن است زمان تغییر رسیده باشد. ما به شما می‌گوییم که چگونه، چرا باید در مورد خاموش کردن ویژگی iCloud در iPhone خود اقدام کنید.

iCloud از بدو تأسیس، خود را به عنوان یکی از محبوب‌ترین خدمات ذخیره‌سازی اپل معرفی نمود. این دسترسی قابل اعتماد به کاربران و امکان ذخیره، همگام‌سازی و تهیه نسخه پشتیبان از مطالب (و موارد دیگر) در دستگاه‌های مختلف را به کاربران می‌دهد.

پشتیبان‌گیری iCloud چیست؟

به عبارت ساده‌تر، ویژگی iCloud اپل به شما امکان می‌دهد داده‌های مورد نیاز خود را در چندین دستگاه همگام‌سازی و ذخیره نمایید.

به عبارت دیگر، iCloud  به شما امکان دسترسی آسان به داده‌های خود را می‌دهد که آیا از iPhone ،iPad و غیره استفاده می‌کنید، مادامی که با همان Apple ID وارد سیستم شوید، می‌توانید تمام محتوای iCloud خود را در هر دستگاه پیدا کنید.

iCloud اطلاعات پشتیبان‌گیری آیفون شما را در فضای ابری و نه بر روی رایانه شما ذخیره می‌نماید، بنابراین فضای ارزشمند رایانه شما را اشغال نمی‌کند و سپس شما می‌توانید از طریق Wi-Fi به داده‌های پشتیبان خود دسترسی پیدا کنید.

آیکلود به هر کاربر 5 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی رایگان ارائه می‌دهد تا آنها قادر به ذخیره و همگام‌سازی تصاویر، فیلم‌ها، موسیقی و اسناد و همچنین به روزرسانی تقویم‌ها، مخاطبین و موارد دیگر باشند.

علاوه بر ذخیره و همگام‌سازی، iCloud  برای موارد دیگر نیز می تواند مفید باشد من جمله برای تهیه نسخه پشتیبان از داده‌ها، اشتراک گذاری عکس‌ها و حتی یافتن آیفون در صورت گم شدن یا سرقت از آن استفاده شود. اگر ویژگی Find My iPhone را فعال کنید، سارقان نمی‌توانند تلفن خود را بدون رمز عبور iCloud خود خاموش یا غیرفعال نمایند.

چگونه iCloud را خاموش نماییم

خاموش کردن iCloud بسیار آسان است و حتی راهی برای انتخاب برنامه‌ها و قابلیت‌های مورد نظر برای خاموش یا نگه داشتن آن وجود دارد. می‌توانید همگام‌سازی را برای موارد خاص خاموش کنید، از iCloud خارج شوید یا فقط حساب را از دستگاه خود حذف نمایید.

اگر می‌خواهید iCloud را در iPhone خود خاموش / خارج کنید، این مراحل ساده را دنبال کنید:


 
با رفتن به برنامه تنظیمات خود شروع کنید

روی نام خود در بالای صفحه ضربه بزنید

به پایین بروید و گزینه Sign Out را انتخاب کنید

در مرحله بعد، از شما خواسته می‌شود Apple ID خود را وارد کنید. روی دکمه خاموش ضربه بزنید. این امر باعث خاموش شدن ویژگی‌هایی مانند، یافتن آیفون من خواهد شد.

از اینجا می‌توانید داده‌هایی را که می‌خواهید در تلفن خود نگه دارید انتخاب کنید. با حرکت دادن نوار لغزنده به رنگ سبز، برنامه / برنامه‌های خاصی را که می‌خواهید نگه دارید انتخاب کنید.

 با ضربه زدن روی دکمه Sign Out در گوشه بالا سمت راست ادامه دهید.

آخرین بار گزینه Sign Out را انتخاب کنید. اکنون از سیستم خارج شده‌اید و iCloud و ویژگی‌های آن غیرفعال شده است.

کلمات کلیدی :

افزودن دیدگاه جدید

700X100.gif

مطالب آموزشی مرتبط