رفتن به محتوای اصلی
ثبت گزارش
ثبت گزارش

چگونه می توانیم حساب Gmail خود را حذف کنیم؟

1399-03-06 12:12
تنظیم اندازه قلم

پ

2:26

چگونه می توانیم حساب Gmail خود را حذف کنیم؟

حذف ایمیل

اگر ایمیل‌های مختلفی یا ایمیل قدیمی دارید که دیگر به آنها نیاز ندارید یا می‌خواهید ایمیل جدیدی با نام حرفه‌ای‌تری برای خود بسازید بهتر است برای جلوگیری از به سرقت رفتن اطلاعات شخصی‌تان ایمیل های(Gmail) قدیمی که دیگر نیاز ندارید را حذف کنید.

در این آموزش ما به شما کمک خواهیم کرد تا حساب Gmail تان را بتوانید برای همیشه حذف کنید.
مرحله1: وارد حساب کاربری Google خود شوید:

برای این کار می‌توانید با کلیک بر روی لینک https:‎//myaccount.google.com/‎ وارد حساب کاربری خود شوید.هنگامی که در حساب Google خود هستید، به منوی سمت راست رفته و گزینه داده و شخصی‌سازی را انتخاب کنید.

1.jpg

این بخشی است که باعث حفظ حریم خصوصی، ذخیره داده‌ها و بسیاری از تنظیمات مهم از جمله امکان حذف حساب Gmail شما می‌شود.
مرحله 2: گزینه Delete Account را انتخاب کنید:

2.jpg

نوار لغزان را به سمت پایین بکشید تا جایی که در پنل سمت چپ عبارات بارگیری، حذف و تنظیم برنامه برای داده را پیدا کنید بعد از بین گزینه‌های زیر مجموعه گزینه حذف حساب یا سرویس را انتخاب کنید. در این قسمت می‌توانیم سرویس‌های google یا حساب Gmail خود را حذف کنید.
مرحله 3: گزینه حذف حساب یا سرویس را انتخاب کنید:

3.jpg

در این مرحله با انتخاب گزینه حذف حساب می‌توانید کل حساب‌های google خود را پاک کنید ولی اگر قصد دارید تنها gmail را حذف کنید برروی گزینه حذف سرویس کلیک کنید.
مرحله4: ورود مجدد به حساب:

4.jpg

 بعد از انتخاب حذف سرویس وارد صفحه ورود می‌شوید تا مجددا رمز عبور را وارد نمود و وارد مرحله بعد شود.
در این مرحله نیز می‌توانید قبل از حذف حساب خود، داده‌های را که دارید ذخیره کنید.
مرحله 5: Gmail را حذف کنید:

5_0.jpg

اکنون همه سرویس‌های Google را که در حال حاضر فعال هستند را مشاهده می‌کنید. به دنبال Gmail باشید و نماد سطل زباله که جلوی آن قرار دارد را انتخاب کنید تا روند حذف آن شروع شود. بعد از انتخاب سطل زباله google از شما یک ایمیل برای ورود به حساب google تان می‌خواهد. Google یک ایمیل تأیید را به آدرس ایمیلی که وارد کردید ارسال می‌کند. صبر کنید تا ایمیل را دریافت کنید ، سپس ایمیل را باز کنید و روی لینک کلیک کنید تا حساب Gmail خود را دائماً حذف کنید.

6.jpg

Google قبل از اتمام مراحل، آخرین اخطار را به شما می‌دهد. و پس از تایید کار تمام خواهد شد و شما موفق به حذف ایمیل‌تان شدید.

 

کلمات کلیدی :

افزودن دیدگاه جدید

700X100.gif

مطالب آموزشی مرتبط