رفتن به محتوای اصلی
ثبت گزارش
ثبت گزارش

نحوه حذف اکانت اینستاگرام از طریق نرم‌افزار

1399-07-19 08:19
تنظیم اندازه قلم

پ

3:07

نحوه حذف اکانت اینستاگرام از طریق نرم‌افزار

نحوه حذف اکانت اینستاگرام از طریق نرم‌افزار

این متن به شما می آموزد که چگونه حساب Instagram خود را برای همیشه حذف کنید.  پس از پاک شدن حساب، عکس ها، فیلم ها، دنبال کنندگان و سایر اطلاعات حساب شما پس از 30 روز برای همیشه از اینستاگرام حذف می شوند. اگر در آن دوره زمانی وارد سیستم شوید، حساب شما دوباره فعال می شود، اما پس از آن دیگر شانس برگرداندن حساب خود را ندارید. اگر ترجیح می دهید حساب خود را برای همیشه حذف نکنید، می توانید آن را موقتاً غیرفعال کنید.

برای این کار مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید .

اینستاگرام را باز کنید.

2.jpg

روی منو ضربه بزنید. در گوشه بالا سمت راست است.

1.jpg

روی تنظیمات در پایین منو ضربه بزنید.

3.jpg

به پایین پیمایش کنید و روی راهنما ضربه بزنید. این گزینه با نماد علامت سوال (؟) مشخص است.

4.jpg

روی مرکز راهنمایی ضربه بزنید. دومین مورد در فهرست راهنما است. این یک پنجره مرورگر وب را با برخی دستورالعمل ها باز می کند.

5.jpg

روی مدیریت حساب خود ضربه بزنید. این گزینه دوم در بالای صفحه است.

6.jpg

روی Delete Account ضربه بزنید. این گزینه دوم در صفحه است.

7.jpg

روی چگونه حساب Instagram خود را حذف کنم ضربه بزنید؟ اگر دیگر در آینده نمی خواهید همان حساب را دوباره باز کنید، این گزینه را انتخاب کنید.

اگر ترجیح می دهید حساب را به طور موقت غیرفعال کنید تا زمانی که دوباره وارد سیستم شوید، گزینه «چگونه حساب Instagram خود را به طور موقت غیرفعال کنم» را انتخاب کنید و سپس دستورالعمل های روی صفحه را دنبال کنید.

8.jpg

شرایط را مرور کنید و روی حذف حساب خود ضربه بزنید. اطلاعات موجود در اینجا به شما اطلاع می دهد که حذف اکانت شما به صورت دائمی است اما اگر نظر خود را تغییر دهید حداکثر 30 روز فرصت دارید دوباره آن را فعال کنید. پیوند Delete Your Account متن آبی رنگ در قسمت 1 است.

اگر به سیستم حساب اینستاگرام خود وارد نشده اید ، اکنون از شما خواسته می شود که این کار را انجام دهید.

9.jpg

دلیل حذف حساب خود را انتخاب کنید. روی منوی کشویی ضربه بزنید و دلیل حذف حساب خود را انتخاب کنید.

اگر نمی خواهید دلیل بیاورید، چیز دیگری را انتخاب کنید.

10.jpg

رمز ورود خود را دوباره وارد کنید و روی حذف دائمی حساب من ضربه بزنید. با این کار یک پنجره باز می شود که شما را مجبور به تأیید می کند.

11.jpg

روی تأیید ضربه بزنید. اگر ظرف 30 روز آینده دوباره وارد اینستاگرام شوید، حساب شما دوباره فعال می شود. با گذشت 30 روز ، حساب برای همیشه پاک می شود و دیگر نمی توانید وارد سیستم شوید.

12.jpg

کلمات کلیدی :

افزودن دیدگاه جدید

700X100.gif

مطالب آموزشی مرتبط