پ
کلاهبرداری با شگرد اعطای وام در سایت دیوار

جانشین فرمانده انتظامی استان هرمزگان از دستگیری کلاهبردار در سایت دیوار خبر داد و گفت: کاربران باید مراقب باشند تا در دام کلاهبرداران در فضای سایبری گزفتار نشوند و قبل از واریز هر گونه وجه از صحت و سلامت معامله مطمئن شوند.
سرهنگ عباسعلی بهدانیفرد جانشین فرمانده انتظامی استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا گفت: با مراجعه یک نفر از شهروندان بندرعباسی به پلیس فتا مبنی بر کلاهبرداری در سایت دیوار موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان این پلیس قرار گرفت.
وی افزود: فردی ناشناس با درج آگهی جعلی فروش وام در سایت دیوار اقدام به فریب شاکی پرونده کرده و مبلغ پنج میلیون ریال به بهانه وام بانکی از وی کلاهبرداری کرد.
جانشین فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه متهم در سطح وسیعی در استان اقدام به کلاهبرداری کرده بود، گفت: در حین رسیدگی به پرونده، شاکی دیگری به پلیس فتا مراجعه و اعلام داشت مبلغ ۳۰ میلیون ریال به بهانه وام از وی کلاهبرداری شده که مشخص گردید شیوه و شگرد کلاهبرداری همانند شاکی اول بوده است
وی خاطر نشان کرد: در بررسی اولیه مشخص گردید متهم از هویت جعلی برای کلاهبرداری استفاده کرده است که در ادامه با انجام اقدامات فنی و تخصصی متهم به هویت خانم "س.ب." شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی در مخفیگاه خود دستگیر شد.
این مقام انتظامی با بیان اینکه متهم با همکاری همسر و خواهر خود اقدام به کلاهبرداری کرده بود ، ادامه داد: در بازجویی بعمل آمده، متهم با روبهروبه شدن با ادله جرم اعتراف کرد و گفت با درج کنندگان آگهی جعلی در سایت دیوار با موضوع وام بانکی، از شهروندان کلاهبرداری میکرد.
سرهنگ بهدانیفرد افزود: در تحقیقات تکمیلی مشخص گردید متهم با تبلیغات گسترده در سایت دیوار، پس از تماس افراد با وی اعتماد آنها با بیان وعدههای دروغین به خود جلب کرده و مبالغ مختلفی را از شهروندان دریافت مینمود.
وی با بیان اینکه پرونده در حال بررسی بیشتر است، گفت: در بررسی حسابهای در اختیار متهم مشخص شد ۳۶ پرونده و شاکی در زمینه کلاهبرداری در سایت دیوار به پلیس فتا واصل شده است.
جانشین فرمانده انتظامی استان به شهروندان هشدار داد: برای دریافت وام حتما به بانک مراجعه کنند و به هیچ عنوان به تبلیغاتی که در فضای مجازی"سایت دیوار و شیپور" یا شبکههای اجتماعی میشود اعتماد نکنند، چرا بانکها هیچگونه تبلیغاتی در فضای مجازی برای فروش وام یا تسهیلات بانکی ندارند و این تبلغات از سوی کلاهبرداران منتشر میشود.
سرهنگ بهدانیفرد در پایان با اشاره به اینکه قبل از خرید در فضای مجازی با کارشناسان مشورت کنند، خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت مواجه با هرگونه موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.CyberPolice.ir بخش گزارش مردمی و شماره تلفن ۰۷۶۲۱۸۲۵۹۶۴ اطلاع رسانی نمایید.