رفتن به محتوای اصلی
ثبت گزارش
ثبت گزارش

چگونه اکانت خود را در واتساپ حذف کنیم؟

چگونه اکانت خود را در واتساپ حذف کنیم؟

    توجه داشته باشید که با حذف اکانت واتس اپ موارد زیر اتفاق می افتد: * نام شما از گروه های واتس اپی حذف می شود. * تاریخچه پیام های شما حذف می شوند. * نام شما از “لیست مورد علاقه” و لیست تماس با دوستان حذف می شود.

    1. ابتدا وارد برنامه WhatsApp شوید.

    2. روی علامت سه نقطه ضربه بزنید. (این گزینه در گوشه بالا سمت راست صفحه است، یک منوی کشویی ظاهر می‌شود)

    3. روی Setting ضربه بزنید. 

    4. روی Account ضربه بزنید.

    5. روی Delete my account ضربه بزنید. 

    6. در صورت لزوم کشور خود را انتخاب کنید.

    7. شماره تلفن واتس اپ خود را وارد کنید.

    8. بر روی دکمه DELETE MY ACCOUNT ضربه بزنید.

    9. بر روی دکمه DELETE MY ضربه بزنید.