رفتن به محتوای اصلی
ثبت گزارش
ثبت گزارش

چگونه اطلاعات مکانی گوگل را به طور خودکار حذف کنیم؟

چگونه اطلاعات مکانی گوگل را به طور خودکار حذف کنیم؟

برای دسترسی به بخش تنظیمات خودکار حذف اطلاعات گوگل باید به بخش کنترل تاریخچه لوکیشن و فعالیتهای وب و اپلیکیشن ( Location History and Web & App Activity ) در اکانت خود مراجعه کنید. در این جا می‌توانید به این بخش دسترسی داشته باشید.
سپس گزینه حذف خودکار  Choose to delete automatically را انتخاب کنید.
در اینجا دو گونه تنظیمات داده‌ پیش روی شماست. نخست اطلاعات مربوط به وب و فعالیتهای اپلیکیشن Web & App Activity است که مربوط به تاریخچه جست و جوهای شما و فعالیتهای اپلیکیشن‌هاست. دوم اطلاعات مربوط به تاریخچه مکان یا Location History است که توصیه می‌کنیم هر دو مورد را تنظیم کنید.
با انتخاب گزینه  Manage Activity در پایین هرکدام از  موارد یک و دو میتوانید انتخاب کنید که اطلاعاتتان چگونه نگهداری شوند. ۱- تا زمان حذف دستی حفظ شوند ۲- برای مدت ۱۸ ماه حفظ شوند و بعد به صورت خودکار حذف شوند و ۳- برای مدت ۳ ماه حفظ و بعد حذف شوند.
خیلی بعید است کاربران نیاز به اطلاعات مکانی و سابقه جست و جوی خود داشته باشند برای همین توصیه می‌کنیم این اطلاعات را در بازه ۳ ماهه حذف کنید.