رفتن به محتوای اصلی
ثبت گزارش
ثبت گزارش

در صورت حذف حساب کاربری واتس‌اپ چه اتفاقاتی می‌افتد؟

در صورت حذف حساب کاربری واتس‌اپ چه اتفاقاتی می‌افتد؟

اگر به جای حذف کردن اپلیکیشن واتس‌اپ، حساب کاربری خودتان در این پیام‌رسان را حذف کنید، طبعاً اپ WhatsApp نصب شده باقی می‌ماند و می‌توانید با شماره تلفن جدیدی در این پیام‌رسان عضو شوید و از اپ واتس‌اپ استفاده کنید. در واقع با اجرا کردن اپلیکیشن واتس‌اپ، مراحل ثبت شماره تلفن و نام و تصویر پروفایل ظاهر می‌شود.اما در مورد اطلاعات شما و چت‌ها چه اتفاقی می‌افتد؟ پاسخ به صورت خلاصه موارد زیر است:
1.    تمام چت‌های شما حذف می‌شود.
2.    بکاپ تهیه شده در سرویس‌های ابری نظیر آی‌کلود و گوگل درایو حذف می‌شود.
3.    از گروه‌های واتس‌اپ خارج می‌شود.
4.    دسترسی ادمین گروه‌های خودتان را از دست می‌دهید.
5.    تصویر پروفایل و اطلاعات حساب شما حذف می‌شود.
6.    سوابق پرداخت و حساب‌های لینک‌شده از بین می‌رود.
7.    تنظیمات واتس‌اپ  Resetمی‌شود.
همان‌طور که متوجه شده‌اید حذف حساب کاربری در این پیام‌رسان، موضوعی جدی است و همه‌چیز از بین می‌رود. در صورت نیاز به تغییر شماره تلفن، لازم نیست حساب کاربری را حذف کرده و با شماره تلفن موردنظر یک حساب جدید بسازید بلکه می‌توانید از امکان تغییر شماره تلفن که در WhatsApp پیاده‌سازی شده، استفاده کنید.