آیا با حذف اکانت و لغو نصب برنامه‌ها، باز هم سازندگان آنها می‌توانند به اطلاعات ما دسترسی داشته باشند؟

از لحاظ علمی، بعد از حذف نرم‌افزار، دسترسی آن به گوشی هوشمند و اطلاعات روی آن قطع می‌شود. اما ممکن است برنامه‌ای مخرب یا آلوده بوده و با نصب فایل‌های مخفی و دستکاری در تنظیمات گوشی هوشمند، دسترسی خود را بعد ازحذف شدن نیز همچنان حفظ کند. به همین دلیل است که تاکید می‌شود حتماً برنامه‌های مورد نیاز خود را از فروشگاه‌های نرم‌افزاری معتبر نصب کرده و به هیچ‌ وجه از لینک‌های ارسالی در شبکه‌های اجتماعی اقدام به نصب برنامه نکنید.

همچنین اگر به آلوده بودن برنامه‌ای مشکوک هستید می‌توانید گوشی خورد را ریست کرده و به تنظیمات کارخانه برگردانید.البته با این روش، کلیه برنامه‌ها و فایل‌های ذخیره شده در گوشی شما، حذف می‌شوند.