رفتن به محتوای اصلی
ثبت گزارش
ثبت گزارش

امنیت گوشی های هوشمند

برای تامین امنیت گوشی همراه چه کاری باید انجام داد؟

1- سعی کنید برروی گوشی های هوشمند خود گذرواژه مناسبی داشته باشید.

2- همواره از نرم افزارهای امنیتی و ویروس کش های بروز استفاده کنید

3- حدالامکان ازروت کردن سیستم عامل گوشی های هوشمند پرهیزکنید(با روت کردن سیستم عامل گوشی های هوشمند دسترسی به فایلهای سیستمی فعال شده و امنیت موبایل شما کاهش می یابد این کاهش امنیت باعث می شود بد افزارها راحتر از قبل به فعالیت های مخرب خود بپردازند و به راحتی به بخش های سیستم عامل دسترسی یابند).

1399-02-24 09:39:26
0
2:55
مطلب آموزشی

هنگامی که قفل الگوی خود را فراموش کرده‌اید، روش‌های مختلفی برای بازگشت به تلفن هوشمند اندروید وجود دارد، اگرچه برخی از آنها فقط

1399-02-14 12:43:22
0
1:12
دستگاه های IOS

متن‌های که دارای اشکال عجیب و غریب هستند زمانی که هشدار خاصی را دریافت می‌کنند باعث خراب شدن آیفون‌ها و سایر دستگاه‌های IOS

1399-02-08 09:37:03
0
1:27
تراکت:

امروزه تلفن‌های‌همراه هوشمند، همگانی‌ترین ابزار رایانه‌ای و ارتباطی است به نحوی که تقریبا همه افراد، لااقل یک گوشی تلفن‌همراه را با خود دارند

1399-01-23 14:38:18
0
1:26
همشهریان در فعال سازی گوشی‌های ایفون وتهیه اپل‌آی‌دی‌ها هوشیارانه عمل نمایند

به شهروندان در خصوص فعال سازی گوشی‌های‌ آیفون توصیه می شودافراد سودجو با ترفندهاي گوناگون اقدام به كلاهبرداري مي‌نمایند که یکی از این

چگونه در آیفون داده‌های مکانی را از تصاویر و ویدئوها حذف کنیم؟

سیستم‌عامل iOS برای تخصیص مکان، از ویژگی GPS استفاده می‌کند. از طرفی، متا دیتا چیز مهمی است چون کار را برای مرتب کردن مدیای شما ساده‌تر می‌کند. اما اگر این عکس‌ها و فیلم‌ها دست افراد سودجود بیافتند، آن‌وقت هر کسی می‌تواند به‌سادگی اطلاعات مکانی شما را پیدا کند.

حذف اطلاعات مکانی از عکس‌ها و فیلم‌ها در آیفون بسیار ساده است. کافی است مراحل زیر را انجام دهید:

1- در ابتدا، اپ دراور را باز و اپ "Photos" را انتخاب کنید.

2- حالا باید فیلم یا تصویری که می‌خواهید اطلاعات مکانی آن را حذف کنید انتخاب کنید.

3- در این مرحله روی دکمه "Share" کلیک کنید.

4- حالا در صفحه اشتراک‌گذاری، روی گزینه "Options" کلیک کنید.

5- در این قسمت باید سوییچ "Location" را غیرفعال کنید. بعد از آن، روی "Done" کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شود.